Lakástakarék

Megtakarítások a Fundamentánál

A Fundamenta Lakásszámla egészen rugalmas megoldást kínál lakástervekhez, az ügyfelek igényeihez igazítva többféle lakáscélú megtakarítás közül választhat az érdeklődő, akár már

  • 49 hónapos futamidőtől és
  • havi 5000-20000 Ft megtakarítással is.

A náluk elérhető megtakarítási futamidők között szerepel

  • 4 év 1 hónap,
  • 6 év 4 hónap,
  • 8 év 1 hónap
  • és 10 év.

És, hogy ezekhez mekkora a havi megtakarítás szükséges?

A megtakarítás 5 000 és 20 000 Ft közötti összeg lehet, ám a legmagasabb állami támogatás a havi 20 000 Ft befizetésével érhető el csupán.

A Fundamenta Lakásszámla mellett szól a 900 000 már megvalósított lakásálom és a 2 millió ügyféllel kötött szerződés. Emellett a kényelmes, igényekhez igazítható konstrukciók, a kiszámíthatósága és a fix kamatozás sem lehanyagolható tényezők. És ha mindez még nem lenne elég, akár 8 millió Ft is lehet az elérhető szerződéses összeg, amely több közeli hozzátartozó javára kötött szerződéssel meg is többszörözhető.

Tehát azoknak, akik biztonságos és átlátható lakáscélú megtakarítást vagy befektetést keresnek, és szeretnék megvalósítani a lakáscéljaikat, emellett pedig még szeretnék felhasználni az állami támogatást is lakáscéljaik megvalósításához, azoknak megéri elgondolkodniuk a Fundamentában rejlő lehetőségeken.

 

Mi is az a lakás-előtakarékosság?

A lakástakarék nem más, mint egy lakáscélú megtakarítási konstrukció. Ehhez fontos tudni, hogy a havonta fizetett megtakarítások mellé betéti kamat és állami támogatás is jár. Lényeges, hogy ez az összeg fix kamatozású lakáskölcsönnel egészíthető ki, ami azt is jelenti, hogy a Fundamenta Lakásszámlával akár 8 millió Ft lakáscélra költhető összeg is elérhető. A Fundamenta Lakásszámla előnye, hogy a konstrukciók az igényekhez igazíthatóak, ráadásul a kiszámíthatóság és a futamidő végéig fix kamatozású lakáskölcsön sem utolsó szempontok. A lakás-előtakarékosság hasznos lehet azok számára, akik lakást szeretnének venni, felújítani vagy korszerűsíteni, esetleg építkeznének, vagy bővítenének, mindezt biztonságos és átlátható lakáscélú megtakarítást keretin belül. A megtakarítás ráadásul már havi 5000 Ft-tal is megkezdhető, ami szintén nagy előnyt jelenthet, de az igényeknek megfelelően az összeg akár 20 000 Ft is lehet.